• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Eco reclamepennen bedrukken
Eco reclamepennen bedrukken

Recycled reclamepennen bedrukken: Papieren en houten pennen

Ben je op zoek naar een ecologische pen? Op deze pagina vind je de meest populaire ecologische reclamepennen! Een keuze voor deze pennen is zeer milieubewust en wordt gewaardeerd door je klanten. Daarnaast laat je zien dat je Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) belangrijk vindt. De pennen kunnen volledig naar jouw wensen worden bedrukt. Wil je van tevoren zien hoe het eruit komt te zien? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring. Je kunt je wensen aangeven bij elke aanvraag.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Eco reclamepennen

Zoek je een ecologische pen? Hier vind je de meest populaire eco reclamepennen. Met een keuze voor deze pennen maak je een milieubewuste keuze die door je klanten wordt gewaardeerd. Bovendien laat je zien dat MVO voor jou belangrijk is. Je kunt de pennen laten bedrukken zoals je wilt door een bestand toe te voegen aan je bestelling. Neem gerust contact op met onze medewerkers als je vragen hebt.

Waarom eco reclamepennen?

Geen bos betekent geen leven. Toch verdwijnt er elke minuut zo’n 36 voetbalvelden aan bos wereldwijd. Onze eco pennen zijn gemaakt van 100% FSC-hout. Dit is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert en standaarden opstelt met het bijbehorende FSC-keurmerk. FSC zorgt ervoor dat (tropische) bossen goed worden beheerd.

Door met deze pennen te werken, laat je zien dat je bewust bent van het milieu en de natuur. Daarnaast toon je dat je rekening houdt met het milieu door eco pennen te gebruiken. Naast FSC-hout hebben we ook pennen gemaakt van bamboe, bio-papier en beukenhout die deel uitmaken van onze ecologische selectie. Met de opkomst van MVO is de keuze voor ecologische pennen een bewuste keuze.

Ecologische pennen bedrukken

De meeste ecologische pennen zijn van hout en worden bedrukt door middel van tampondruk of zeefdruk. Sommige modellen hebben een metalen clip waarop je een bedrukking kunt laseren met behulp van lasergravure. Als je van plan bent de pennen te bedrukken, is het handig om contact met ons op te nemen. Stuur je logo of afbeelding in, zodat wij precies weten wat je wilt. Vervolgens sturen wij je een digitale drukproef voor goedkeuring. Zodra je akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het bedrukken van de pennen.