• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Multifunctionele pennen
Multifunctionele pennen

Multifunctionele pennen bedrukken met jouw logo?

Onze multifunctionele pennen zijn veelzijdig en kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Deze modellen zijn scherp geprijsd en van zeer goede kwaliteit. Onze drukkerij kan ervoor zorgen dat de pennen worden bedrukt met jouw logo of een andere leuke tekst. Wil je van tevoren zien hoe jouw logo erop komt te staan? Wij maken graag een gratis digitaal voorbeeld.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Multifunctionele pennen

Onze multifunctionele pennen zijn veelzijdig en kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Deze modellen zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Onze drukkerij kan ervoor zorgen dat de pennen worden bedrukt met jouw logo of een andere leuke tekst. Natuurlijk is het ook mogelijk om onbedrukte pennen te bestellen. Als je nog niet zeker weet wat je wilt, bel dan gerust onze verkoopmedewerkers. Zij hebben veel ervaring met deze pennen en kunnen je de juiste modellen aanbevelen.

Waarom multifunctionele pennen?

Multifunctionele pennen zijn speciaal omdat ze niet alleen worden gebruikt om mee te schrijven, maar ook extra functionaliteiten bieden. Een goed voorbeeld hiervan is een pen met een stylusfunctie voor je tablet of smartphone. Een andere typische multifunctionele pen is een pen met een laserfunctie, wat handig kan zijn bij presentaties.

De meeste multifunctionele pennen hebben een luxe uitstraling en zijn vooral geschikt voor sterke relaties, zoals klanten of zakenpartners. Daarom bevinden deze pennen zich vaak in een hoger prijssegment. Naast de luxe modellen zijn er ook eenvoudige modellen beschikbaar, zoals plastic pennen met een stylusfunctie aan de achterkant.

Multifunctionele pennen bedrukken

De meeste multifunctionele pennen hebben een luxe uitstraling en zijn vaak gemaakt van metaal. Voor metalen producten wordt vaak gebruikgemaakt van lasergravure, waarbij de tekst met een laser in het metaal wordt gebrand. Een andere optie is tampondruk of misschien zeefdruk. Als je van plan bent om de pennen te bedrukken, neem dan contact met ons op. Stuur ons je logo of een andere afbeelding, zodat wij precies weten wat je wilt. Vervolgens sturen wij je een digitale drukproef ter goedkeuring. Zodra je akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het bedrukken van de pennen.