• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Plastic reclamepennen bedrukken
Plastic reclamepennen bedrukken

Plastic reclamepennen bedrukken?

Ben je op zoek naar plastic reclamepennen? Op deze pagina vind je de beste en meest verkochte modellen van dit moment! Deze reclamepennen zijn van goede kwaliteit en kunnen perfect bedrukt worden, zodat je ze kunt weggeven aan je klanten of potentiële klanten als promotie. Wil je van tevoren zien hoe het eruit komt te zien? Wij maken graag een gratis digitaal voorbeeld ter goedkeuring.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Plastic reclamepennen

Ben je op zoek naar plastic reclamepennen? Op deze pagina vind je de beste en meest verkochte modellen van dit moment! De reclamepennen zijn van goede kwaliteit en kunnen perfect bedrukt worden, zodat je ze kunt weggeven aan je klanten of potentiële klanten ter promotie. Als je jouw naamsbekendheid wilt vergroten, zijn deze pennen ideaal!

Waarom plastic reclamepennen?

Er zijn veel verschillende modellen waaruit we een selectie hebben gemaakt. Deze plastic reclamepennen kunnen stuk voor stuk worden bedrukt met jouw logo of bedrijfsnaam. Omdat pennen goedkoop zijn en vaak in grote aantallen worden ingekocht, zijn ze een veelgebruikt marketingmiddel. Door pennen uit te delen in het centrum of weg te geven aan je klanten kun je veel bereiken. Het belang van het kiezen van de juiste pen wordt vaak onderschat, maar er zijn een paar belangrijke zaken om rekening mee te houden, zoals het doel, de doelgroep en de huisstijl van je bedrijf.

Verschillende modellen

Pennen met clip, zonder clip, met draaimechanisme of met een drukknopje? De modellen zijn zeer divers, waardoor de kans groot is dat je de juiste pen vindt. Je kunt vaak kiezen tussen een transparante pen of een hardkleurige pen, en bij sommige varianten is het mogelijk om kleuren te mixen, bijvoorbeeld een blauwe pen met een witte clip. Ook de inktkleur kan bij sommige pennen gekozen worden. Er is dus veel mogelijk, zodat je de pennen precies krijgt zoals je wilt. Neem contact op met onze salesafdeling om je wensen door te geven.

Plastic reclamepennen bedrukken

Onze pennen kunnen door de drukkerij worden bedrukt. Stuur ons je logo of een andere afbeelding, zodat wij precies weten wat je wilt. Vervolgens sturen wij je een digitale drukproef ter goedkeuring. Zodra je akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het bedrukken van de pennen. Dit gebeurt meestal met zeefdruk of tampondruk, afhankelijk van het model.