• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Plastic reclamepennen bedrukken
Plastic reclamepennen bedrukken

Plastic reclamepennen bedrukken?

Bent u op zoek naar plastic reclamepennen? Op deze pagina staan de beste en meest verkochte modellen van dit moment! De reclamepennen zijn kwalitatief goed en kunnen perfect worden bedrukt, zodat u de pennen kunt weggeven aan uw klanten of misschien wel potentiele klanten ter promotie. Wilt u van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Plastic reclamepennen

Bent u op zoek naar plastic reclamepennen? Op deze pagina staan de beste en meest verkochte modellen van dit moment! De reclamepennen zijn kwalitatief goed en kunnen perfect worden bedrukt, zodat u de pennen kunt weggeven aan uw klanten of misschien wel potentiele klanten ter promotie. Als u uw naamsbekendheid wil vergroten, zijn deze pennen zeer geschikt!

Waarom plastic reclamepennen?
Er zijn veel verschillende modellen die we voor u hebben geselecteerd. Deze plastic reclamepennen zijn stuk voor stuk te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Omdat pennen goedkoop zijn en vaak in grote aantallen worden ingekocht, is dit een veel voorkomend marketingmiddel. Door pennen uit te delen in het centrum of weg te geven aan uw klanten kunt u veel bereiken. Het wordt vaak onderschat, maar een keuze van de juiste pen is niet onbelangrijk. Hiervoor zijn een aantal dingen belangrijk, zoals het doel, de doelgroep, de huisstijl van uw bedrijf etc.

Verschillende modellen
Pennen met clip, zonder clip, draaimechanisme of misschien wel een drukknopje nodig? De modellen zijn zeer divers en de kans is daardoor groot dat u de juiste pen vindt. Zo kunt u ook vaak kiezen tussen een transparante pen of een hardcolour pen. Tevens is het bij sommige varianten ook mogelijk om verschillende kleuren te mixen. Bijvoorbeeld een blauwe pen met een witte clip. Ook de inktkleur kan bij sommige pennen gekozen worden. Het is dus duidelijk dat er veel mogelijk is en dat u de pennen precies krijgt zoals u wil. Om u wensen door te geven kunt u het best contact opnemen met onze salesafdeling.

Plastic reclamepennen bedrukken
Onze pennen kunnen worden bedrukt door de drukkerij. Door uw logo of andere afbeelding in te sturen, weten wij precies wat u wil. Vervolgens sturen wij een digitale drukproef naar u, zodat u een akkoord kan geven. Zodra u een akkoord heeft gegeven, gaan wij aan de slag met het bedrukken van de pennen. Pennen bedrukken wordt gedaan door middel van een zeefdruk of een tampondruk. Dit verschilt per model.