• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment

prodir ds8 een unieke pen in een unieke vorm

prodir ds8 een unieke pen in een unieke vorm

Prodir DS8 pen bedrukken bij Zintuig.nl


De Prodir DS8 pennen kunnen je makkelijk en snel bedrukken bij Zintuig. Het werkt erg simpel, kies de DS8 pen die je wilt bedrukken en laat je logo achter bij ons. Wij maken vervolgens een gratis drukproef en regelen de verzending. Je kunt elke variant van de DS8 bij ons bestellen, zoals de True biotic en de DS8 met Metal clip. Vind hieronder het overzicht.

De Prodir DS8 True biotic bedrukken


De Prodir DS8 True Biotic is een uitmuntend relatiegeschenk voor bedrijven die milieubewustzijn hoog in het vaandel dragen. Dit duurzame pen, onderdeel van Prodir’s streven naar ecologische verantwoordelijkheid, maakt gebruik van biogebaseerde kunststoffen, voornamelijk afkomstig uit hernieuwbare bronnen, waardoor het een ecologisch verantwoorde keuze is.


Het design van de prodir DS8 True Biotic blijft trouw aan het verfijnde en moderne uiterlijk van de DS8-serie met zijn karakteristieke platte, rechthoekige clip en de gestroomlijnde vorm die zorgt voor een comfortabele schrijfervaring.


Voor bedrijven die op zoek zijn naar een gepersonaliseerde touch, biedt de prodir DS8 True Biotic uitgebreide mogelijkheden voor pen bedrukken. Het is mogelijk om het bedrijfslogo, merkkleuren en andere brandingelementen toe te voegen, wat het tot een perfect gepersonaliseerd relatiegeschenk maakt.


Deze pen staat niet alleen garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid in schrijfprestaties, kenmerkend voor Prodir, maar toont ook de toewijding van een organisatie aan duurzaamheid. Voor degenen die een stap verder willen gaan, kan Prodir de DS8 True Biotic aanbieden in een luxe verpakking, waardoor het promotiemateriaal nog exclusiever wordt.


Prodir DS8 Metal clip


De Prodir DS8 Metal Clip is meer dan een gewone schrijfwaren; het is een duurzame pen die zich onderscheidt als een stijlvol relatiegeschenk. Deze eco pen, met zijn luxe metalen clip, verhoogt de duurzaamheid en voegt een vleugje verfijning toe aan het bekende DS8-design.


Het ontwerp van de DS8-serie is strak en modern, met een zacht driehoekige barrel die comfort en stijl biedt. De toevoeging van de metalen clip aan deze variant zorgt voor een extra dimensie van klasse, waardoor het een perfecte keuze is voor bedrijven die hun waardering willen uiten met een premium promotiemateriaal.


Personalisatie is eenvoudig met de mogelijkheid om de pen te bedrukken, waardoor elke DS8 Metal Clip uniek is. Bedrijven kunnen hun logo of boodschap op de body van de pen laten bedrukken, waardoor deze een krachtig instrument wordt voor merkpromotie en natuurlijk een mooi relatiegeschenk is. 


De Prodir DS8 Metal Clip is dus niet alleen een functioneel schrijfinstrument, maar ook een statement van kwaliteit en verantwoordelijkheid – ideaal voor organisaties die waarde hechten aan design, functionaliteit en duurzame praktijken. Als jij op zoek bent naar een duurzame relatiegeschenk, kunnen wij je daarbij helpen. 


Prodir DS8 


De prodir DS8, herkenbaar aan zijn achthoekige profiel, weet een perfecte balans te vinden tussen klassieke elegantie en hedendaagse stijl. Het ontwerp van deze duurzame pen wordt verder versterkt door de kenmerkende platte, rechthoekige clip, die een minimalistische maar toch opvallende look geeft. Als jij jouw logo op de pen wilt, is dat mogelijk, de pen bedrukken we naar jouw wens en is natuurlijk ideaal als relatiegeschenk, 


Bedrijven die op zoek zijn naar een milieubewust promotie artikel zullen de  prodir DS8 waarderen, vooral de varianten gemaakt van gerecyclede of bio-based materialen. Met de optie om de pen te bedrukken, is er een breed scala aan personalisatie mogelijkheden; van de kleurkeuze tot het aanbrengen van een bedrijfslogo of specifieke tekst op het lichaam van de pen.


De prodir DS8 staat niet alleen bekend om zijn uiterlijk; het biedt ook een betrouwbare en soepele schrijfervaring, waardoor het een praktisch relatiegeschenk is dat dagelijks gebruikt kan worden. Prodir's inzet voor duurzaamheid en kwaliteit maakt de prodir DS8 een verantwoorde en gewaardeerde keuze voor elk bedrijf dat zijn merk wil verbinden met duurzame waarden en stijlvol design. duurzame pennen horen bij een bedrijf. Als jij een leuk promotiemateriaal wilt uitdelen kunnen wij jou daar bij helpen. 

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij zijn er om je te helpen

Servicemedewerker

Wat je geeft krijg je terug! = ons motto en belofte
Dus wij geven jou nog even de voordelen van zaken doen met Zintuig;

 • Gratis verzending
 • Gratis digitaal voorbeeld
 • Gratis advies en ervaring sinds 1999
 • Persoonlijke service
 • Super snelle levering
 • Beste prijsgarantie
 • Een gigantisch assortiment
 • Altijd wel een mogelijkheid nog iets te regelen waar anderen afhaken
 • Wij gaan ervoor jou als vaste klant welkom te heten, net zoals de honderden die je voor gingen